Skip to content

4.7 Skader og forsikring

Sist oppdatert: 09.11.2018.

1. Forsikringsordning
Alle som spiller fotball i Bjørnevatn IL er omfattet av grunnforsikringene til Norges Fotballforbund (NFF). Grunnforsikringen dekker et minimum, så vi oppfordrer alle til å tegne individuell / utvidet forsikring. En utvidet forsikring har bedre dekninger enn grunnforsikringen.  Bestilling av utvidet forsikring og mer informasjon om forsikringsordningen gjøres på www.fotballforsikring.no.

2. Forebygging
For å unngå skader er øvelser for skadeforebygging svært viktig. Fotballskader kan unngås. Les mer om det her: http://skadefri.no/idretter/fotball/

3. Skade
Hva gjør jeg ved skade? https://www.fotball.no/klubb-og-leder/forsikring/2016/hva-gjor-jeg-ved-fotballskade/

4. Førstehjelpsskrin / førstehjelpskurs
Alle trenere får utdelt førstehjelpsskrin til sine lag. Innhold er avhengig av alder og behov. Ta kontakt med Adm leder eller Sportslig leder Barn- og ungdom dersom spørsmål.

5. Orientering til foreldre og spillere
Alle foreldre får orientering om forebygging, skade og forsikringsordning på foreldremøte/spillermøte ved oppstart hver vår.

6. Publisering
Denne oversikten skal til enhver tid oppdateres på klubbens hjemmeside: http://bjornevatnil.idrettenonline.no/

KVALITETSKLUBB

Bjørnevatn IL startet arbeidet med kvalitetsklubb i desember 2015.

Kvalitetsklubb er et konsept som gir retningslinjer for utviklingsarbeidet som gjøres i klubbene og samarbeidet mellom klubb og forbund.

Helge Bækø er ansvarlig for kvalitetsklubb for Bjørnevatn IL. Ønsker du å bidra? Ta kontakt med han på telefon 97977286 eller mail helge@bjornevatn-il.no

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. For å besøke denne siden, må du akseptere bruk av informasjonskapsler.